X Menu sluiten

Taal

Bijzonder bezoek op de Twente Safety Campus

Op dinsdag 11 oktober 2022 hadden we bijzonder bezoek op de Twente Safety Campus. Een delegatie van de National Fire Service Academy (NFSA) uit Zuid-Korea was op bezoek in Europa en had enkele afspraken met XVR uit Delft.

XVR is onze digitale applicatie die we gebruiken bij opleidingen, trainingen en bijscholingen voor bevelvoerders en OvD’s. Park Jin Chan en vier collega’s hadden op internet de Twente Safety Campus gevonden en wilden hier graag een dag rondkijken, ervaringen opdoen en kennis uitwisselen. Wij hebben ze een mooie dag bezorgd met een rondleiding over ons oefenterrein, uitleg over brandonderzoek, het Safety Field Lab en onze VR Experience Room op Troned. Hier konden we onze Koreaanse collega’s niet verrassen met onze technische apparatuur, maar wel met onze werkwijze met het systeem. We hebben diverse scenario’s doorlopen waarbij zij erg onder de indruk waren van onze manier van werken. Ook door de cultuurverschillen was dit voor hun erg interessant om te zien.

De landelijke XVR gebruikersdag voor 2023 is gepland op woensdag 14 juni op de Twente Safety Campus. Bekijk deze video voor een indruk van het XVR Center in Seoel, Zuid-Korea.