X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Risk Factory VO al ruim 750 leerlingen doorlopen of zijn ingepland.

Inmiddels hebben al ruim 750 leerlingen het lesprogramma Risk Factory Voortgezet Onderwijs doorlopen of zijn hiervoor ingepland. Weten wat het programma inhoudt? Bekijk dan onze video! Het programma kan gedraaid worden met dank aan onze partners RIEC Oost-Nederland, Veiligheidsregio Twente, Brandwe ...

Lees meer
Politie Oost-Nederland speurt en traint op Twente Safety Campus

Twee vrienden handelen in drugs. Een van hen gaat er vandoor met de vriendin van de ander en doodt vervolgens zijn minnares. Zij wil de geheime relatie beëindigen en tijdens een ontmoeting ontstaat een vechtpartij. Haar vriend - en zijn maat – komt de slaapkamer binnen, ziet wat er gebeurd is en bes ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Bekijk onze VR Tour

Virtuele tour Safety Campus

Bezoeken

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met