X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Vacature afstudeeropdracht AO/IB Accountancy

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht in een dynamische omgeving? Krijg jij energie van het doorlichten en optimaliseren van een geheel AOI-proces en het doen van concrete aanbevelingen hierin? Dan hebben wij een leuke en relevante afstudeeropdracht voor jou! Afstuderen op de Twente Safety Campu ...

Lees meer
Eerste Risk Factory voor scholieren Voortgezet Onderwijs  

Op maandag 21 november is de allereerste Risk Factory voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs (VO) geopend in Enschede. Naast het primaire Onderwijs biedt de Risk Factory Twente nu dus ook een lesprogramma aan voor scholieren uit het VO.  Het is hiermee de eerste Risk Factory in Nederland.  De ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met