X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Proeftuinproject UIVER met dronetechnologie succesvol opgeleverd

Op dinsdag 26 oktober is het proeftuinproject UIVER afgerond met vier demonstraties van veiligheidssystemen door Brandweer Twente, Ambulance Oost, politie en RJ Safety & Security. Tijdens deze einddemonstraties is dronetechnologie toegepast bij een brand, een verkeersongeval, de bewaking van een ...

Lees meer
Leerlingen waterbewust maken in Risk Factory Twente

In de Risk Factory Twente ervaren leerlingen in nagebootste praktijksituaties hoe om te gaan met onveilige situaties en hoe concreet te handelen. Leerlingen komen nu ook in aanraking met een drietal educatieve inrichtingen over water die gerealiseerd zijn door het Waterschap Vechtstromen. Met hun ed ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met